Érdhez tartozó következő településrész az Ófalusi régió, mely Érd központjától kevesebb mint 1km-re található. Fő ismérve a Török hódoltság alatt épített Minaret valamint az Ófalusi fürdő, mely évtizedek óta nyújt fürdőzési lehetőséget az érdi lakosságnak.

Ebben a régióban épített ingatlanok nagy része régi építésű, így a duguláselhárítás a fürdőszobától a konyhán keresztül egészen a telekhatárig terjed. Legtöbb esetben a duguláselhárítás szükségességét a régi csővezeték rendszer váltja ki, könnyedén elzsírosodik, ugyanis a belső felülete ezeknek a régi csöveknek már annyira elhasználódott, hogy a csövön keresztül átfolyt szárazanyag tartalom könnyedén megtapad a cső felületén.

Nem ritka a gyökérbenövés jelensége sem, mely a fővezeték duguláselhárítása közben jelentkezik. Az eternit csövek egyes ingatlanokban már több tíz évesek, ezért a növényzet gyökérzete könnyen utat talál magának a cső belseje felé, ahol tápanyagban gazdag környeztet, talál magának a folyamatos növekedéshez. Egy kis idő után a csőrendszerbe jutó gyökérzet leszűkíti, majd teljesen eldugítja a cső keresztmetszetét.

Ha eldugult a lefolyó érdi ingatlanában akkor hívjon minket! Duguláselhárítás Érd teljes területén vállaljuk rövid kiszállási idővel valamint garanciával!

Share →