Érd Parkváros esik hozzánk a legközelebb, így a kiszállási idő, alacsony kihasználtság esetén akár 10 perc is lehet! Gondoljon bele, hogy mikor realizálja a dugulást Mi már szinte meg is oldottuk. Másik fontos szempont, hogy ebben az esetben a kiszállási díj is szinte minimális, egyébként is, megrendelt munka esetén nincs kiszállási díjunk!

Érd parkváros ingatlan képe sokszínű, Érdligethez képest. Egyaránt tarkítják kisebb ipari létesítmények, kis és középméretű boltok valamint megtalálhatóak a kertes ingatlanok illetve társasházak. Duguláselhárítás esetén a legfőbb probléma az elzsírosodott lefolyó szokott lenni, mely csőgörényes tecnológiával könnyedén tisztítható. Minden kedves ügyfelünk figyelmét felhívjuk arra a tényre, hogy lefolyószűrő használata elengedhetetlen, még az új építésű házak esetén is, mivel a zsíros szennyeződés még a legújabb, legtisztább csőfelületen is képes lerakódni. Továbbá, havi rendszerességgel érdemes forró vizes öblítést végezni a mosogató lefolyónál, hogy a további duguláselhárítást elkerülje!

Abban az esetben ha parkvárosi lakásában vagy kertes ingatlanában keletkezett dugulás akkor hívjon minket bizalommal. Duguláselhárítás Érd és környékén teljeskörű garanciával és rövid kiszállási idővel!

Share →